Polarvinden

Vilka är vi?

Polarvindens kennel ägs av Linda Nordlund och Åsa Ström. Vår kennels fokus är att arbeta för att bevara rasen siberian husky som slädhund. Vi avlar endast på friska och mentalt starka föräldrar som visar att det kan presterar framför släden. 

Vi tränar och tävlar under Team Polarvinden, där även vår vän Hanna Johansson ingår. Tillsammans arbetar vi för att träna hundarna inför längre medeldistanslopp, där träningen anpassas för att stärka hundarna, undvika skador och motverka förslitningar. 

 

Tips från Polarvinden

Att äga en siberian husky

För oss var det en dröm att äga en siberian husky, vilket många fler med oss också har. Om du går i tankarna att köpa en siberian husky rekommenderar vi dig först att läsa på vilken typ av hund du söker och vilket ändamål du ska den till. Via SPHK's rasklubb för Siberian Husky hemsida finner du mycket bra information om rasen. Följ länkarna här under för att komma till viktigt information.

Är det något annat du undrar hjälper vi gärna till att svara på frågorna via vår chattfunktionen, som du finner längst ned på sidan.  

Glöm inte att siberian husky i första hand är en arbetande slädhund.

Skärmklipp 2019-05-05 18.45.47.png

Rasstandard

Rasklubben för

Siberian Husky

Att äga en

Siberian Husky

 

©2020 by Polarvinden.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now