• Polarvinden

Besök av en kullbror ❤️ Khilo #immaochkulingsvalpar

I helgen fick vi besök av Polarvindens KI Khilo och hans familj, Viggo, Anna-Lena och Gustav. Det var första gången som både Khilo och hans familj var med. Khilo var lite förundrad först och tyckte det var konstigt att inte kunna bestämma själv.

Vi ville att han skulle få en första bra upplevelse att gå med i ett hundspann. Khilo fick

gå bredvid den absolut lugnaste och coolaste tjejen i spannet, Kide (Small Detail’s Kide). Framför honom sprang hans mamma Imma (VikerkollensITImmaIz) och syster Polarvindens KI Ånga och längre bak i 10-spannet gick hans andra syster Polarvindens KI Warja.

Starten är alltid intensiv, men efter några hundra meter och lite trassel så förstod Khilo vad det gick ut på och föll in i en avslappnad trav som varvades med fin galopp. Jobbade med sträckt lina som om han aldrig gjort annat. Vi (Linda och Åsa) känner oss så otroligt stolta.

En liten rolig grej under körningen var att Imma helt plötsligt vände sig om och tittade in sin parvel. Hon sprang nästan baklänges för att se honom hela tiden, så nyfiken och intresserad. Det skulle vara guld värt att få förstå vad Imma tänkte och kände just då. Det var ett väldigt fint ögonblick.


Polarvinden hoppas på att vi någon gång ska få till en kennelträff där Kula, Kaja (Pelzangelz kennel) och Mythos och pappa Kuling ( Västsibbes kennel) kan vara med.

Men vad tyckte Khilos familj då? Stora leenden och glada tillrop visade att de njöt av turen ich var väldigt stolta för sin fina Khilo❤️


33 visningar
 

©2020 by Polarvinden.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now