• Polarvinden

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

I fredags var Polarvinden och kompisarna i PelzAngels precis färdiga att ge oss av till Nornäs för registrering inför Vildmarksracet.

Då kom ett SMS: Tävlingen är inställd!


Känslor kom av Besvikelse att inte få genomföra det lopp som var så otroligt roligt 2019, oro över vädrets makter och vad som händer med värt klimat, och så till slut en känsla av säkerhet och trygghet för alla människor och alla hundar som skulle ha riskerat mycket för att genomföra denna tävling. Jag kunde också ringa mina handlers Linda och Elin som var på väg och kunde vända hem efter 20 mil.

Det blev så iaf att vi packade om och drog söderut till en ännu mer vår på frammarsc, nämligen Östergötland och Skåne. Väl hemma blev det att spänna för ATW och och hundspannet och fortsätta köra och uppleva naturen men på ett mer vardagligt sätt; regn, sol, geggamoj, sjöar, blommor, grönt gräs och värme. Det är oxå fint.

Men visst längtar vi tillbaka till då det var snö och kyla och få styra spannet genom fjällen och njuta av den magnifika naturupplevelsen som det är att få vistas i harmoni med sitt hundspann. Och visst saknar jag alla andra muschers som man möter och byter ord med. Men vi kommer ses igen!

Tack alla ni som verkligen slitit och kämpat för att tävlingen ska kunna genomföras.


Människan är bra liten i förhållande till naturens krafter

Polarvinden kommer snart tillbaks till de magnifika vyerna.

88 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Besök hos kiropraktorn

Vikerkollen’s IT Imma Iz är en av våra mest arbetande hundar. Hon har gått i led de senaste 4 åren och är fantastisk lyhörd, kommandosäker och en hejdundrande farthållare. Imma har inte riktigt va

 

©2020 by Polarvinden.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now